Дерев'яна іграшка Набір першокласника (MD 1315)


Виробник: A-Toys
Модель: mpl MD 1315
Наявність: На складі
225
Купити

Опис

Універсальний набір для знайомства з цифрами, фігурами, арифметичними знаками. З таким набором Ваша дитина легко навчиться рахувати. На чорній стороні досточки можна малювати крейдою.
У набір входить: рахункові палички, цифри, знаки, крейда, губка дощечка для малювання.
    Палички для рахунку, цифри і знаки допоможуть візуально вивчити їх назви, а також опанувати математичними азами. Кольорові цифри легко запам'ятовувати, можна використовувати для полегшення палички. У наборі так само є яскраві годинник, за допомогою них дитина зможе навчиться так само вважати і розуміти принцип обчислення годин.
Розмір упаковки: 24х17х4 см
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються обучение счету, усидчивость, концентрация внимания