Дерев'яна іграшка Пірамідка-ключ 5 основ на підставці, 25 деталей для нанизування (MD 0061)


Модель: igs MD 0061
Наявність: На складі
274
Купити

Опис

Дитяча пірамідка - класична розвиваюча іграшка для малюків. Ця іграшка має бути однією із самих основних складових дитячої іграшки у малюка

Знімаючи і нанизуючи кілечка на основу малюк знайомиться з формою і розміром предметів, запам'ятовує кольори, вивчає кількісний рахунок.

Гра розвиває пам'ять, мислення, дрібну моторику рук, координацію в просторі, сенсорику і просто доставляє масу задоволення.

Дерев'яні іграшки безпечні, не містять потенційно шкідливих компонентів, довговічні. Дотик натурального природного матеріалу благотворно позначається на психіці дитини, заспокоює і налаштовує на позитивний лад.

Принцип дії: іграшка являє собою підставу на стійкій підставці, на яке потрібно нанизувати або знімати кілечка і елементи. Всього близько 18 різних ігор в одній іграшкою: нанизування, від більшого до меншого і навпаки, пальчиковий театр, катання кілець, намиста-шнурівка, рахунки, трафарет, вчимо кольору, що пропало і т.д. Ускладнення від класичної пірамідки в тому, що елементи потрібно прокручувати так, щоб вони пройшли до самого низу підстави через додаткові штирі або по різьбі.

Деталі пірамідки великі, без гострих кутів, пофарбовані в основні кольори: червоний, зелений, жовтий, синій.

В комплекті: 5 основ на підставці, 25 елементів для нанизування

Цікава розвиваюча гра для малюків від 12 місяців

Розмір: 14,5х14,5х10,5 см

Характеристики

Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя