Дерев'яна іграшка Потяг пірамідка, 20 елементів (С 57541)


Модель: igs С 57541
Наявність: На складі
549
Купити

Опис

Пропонуємо вам відправитися у захоплюючу пригоду разом із дерев'яним поїздом! Ця унікальна іграшка не тільки забезпечить вашого малюка годинами веселощів, але й розвине його розумові та моторні навички. Дозвольте нам розповісти вам про переваги цієї дивовижної іграшки.

Дерев'яний поїзд включає локомотив і 2 вагончики, які можна з'єднувати і роз'єднувати між собою за вашим бажанням. Кожен із них оснащений спеціальними кілочками, на які малюку належить нанизувати яскраві та різноманітні елементи різних форм. Це чудовий спосіб познайомитися з поняттями кольору та форми, а також розвинути логічне та фантазійне мислення.

Іграшка виготовлена з якісного та натурального матеріалу – дерева. Ви можете бути впевнені, що ваш малюк грає з безпечною та надійною іграшкою.

Розміри дерев'яного поїзда також ідеально підходять для маленьких ручок дитини. З його довжиною 41 см, шириною 8 см і висотою 9 см він легко поміщається в руках вашого малюка, дозволяючи йому впевнено керувати поїздом і розвивати дрібну моторику рук.

Не забудьте, що гра з дерев'яним поїздом не лише розважальна, а й освітня. Ваша дитина зможе вивчити назви геометричних фігур та кольорів, створюючи унікальні комбінації елементів на кілочках локомотива та вагончиків.

Не пропустіть можливість подарувати вашій дитині веселу і захоплюючу іграшку, яка стане її надійним компаньйоном у розвитку та іграх. Замовте наш поїзд прямо зараз і подаруйте своєму малюку унікальний досвід

Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик;дівчинка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне і просторове мислення, знайомство з основами геометрії.