Дерев'яна каталка Viga Toys PolarB Їжачок (44003)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 44003
Наявність: На складі
378
Купити

Опис

    Як допомогти малюкові міцно стати на ніжки і впевнено топати вперед? Подаруйте йому милого друга-їжачка на коліщатках! Зручна іграшка-каталка Viga Toys серії PolarB розроблена для дітей від 18 місяців. Вона стане постійним супутником вашого малюка і улюбленої розвиваючою іграшкою, яку так цікаво возити за собою, тримаючи за шнурок.

    Завдяки великим дерев'яним колесам каталка Їжачок стійка. Вона допоможе поліпшити навички ходьби і розвинути рухову активність. У компанії з таким другом дитина відчує себе впевненіше - ігри стануть більш рухливими, зміцниться координація рухів. Крок за кроком малюк засвоїть різні повороти, навчиться орієнтуватися в просторі (вліво-вправо, вперед-назад) і навіть ходити задом наперед. Пізнання світу з гойдалкою на мотузочці буде проходити цікавіше!

    Як і всі розвиваючі іграшки серії PolarB, каталка Їжачок Viga Toys виконана в спокійних пастельних тонах з якісного дерева і покрита нешкідливими фарбами. Всі краї закруглені, гладко відшліфовані. Іграшка повністю безпечна у використанні, відповідає американському (ASTM) і європейського (EN71) стандартам якості.

Характеристики

Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються вивчення розмірів, вивчення кольорів, уява, логіка, дрібна моторика ручок, мислення, спостережливість, фантазія