Дерев'яні дроби 1-6 Піца Розумний Лис


Виробник: Розумний Лис
Модель: roz 90084
Наявність: Нет в наличии
537
Купити

Опис

Дерев'яні пазли - дроби Піца 1-6 від ТМ Розумний Лис - незамінна іграшка, яка знайомить дітей з поняттями ціле і дробове. З їх допомогою в доступній та ігровій формі можна познайомити дитину з фундаментальним поняттям частини і цілого, а яскрава барвиста картинка додасть легкості і веселості процесу навчання.

    Граючи з такою іграшкою, дитина розвиває сприйняття (форми і кольору), пам'ять (запам'ятовуємо цифри, дробу), логіку (вчимося зіставляти цифру з формою і розміром, а також сусідніми сегментами по малюнку). У набір входять елементи піци від цілої до 1/6 від цілого.

Упаковка - картонна коробка

Розмір упаковки: 26,0 х 26,0 х 3,0 см

Країна - виробник: Україна.

Виробник: Розумний Лис.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 6+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логика, мышление, координация движений, цветовосприятие, внимание