Дерев'яні лічильні палички Кюїзенера 116 шт Розумний Лис


Виробник: Розумний Лис
Модель: roz 90080
Наявність: На складі
351
Купити

Опис

Дерев'яні кольорові лічильні палички Кюїзенера допоможуть дитині з легкістю в ігровій формі ознайомитись з поняттям числа і складу числа. Також даний ігровий матеріал використовується для ознайомлення з поняттями більше-менше, додавання і віднімання, частина і ціле.

    Малюкові можна запропонувати ігри на сортування за кольорами, довжиной, ігри з серії знайди зайві, знайди все крім. Цей ігровий матеріал відмінно підходить в якості мозаїки і конструктора, дозволяє будувати як плоскі, так і об'ємні фігури, різноманітні драбинки.

    Сприяє розвитку дрібної моторики, окоміру, логічного мислення.

У комплекті 116 деталей, книга із завданнями формату А5.

Розмір деталей: від 1 см до 10 см.

Рекомендований вік від 3 до 6 років.

Упаковка - фірмова коробка виробника.

Країна-виробник - Україна.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логика, мышление, координация движений, цветовосприятие, внимание