Дерев'яний ігровий набір Viga Toys PolarB Автотрек (44013)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 44013
Наявність: На складі
1 113
Купити

Опис

Чи знаєте ви, що потяг до великих звершень може зародитися біля маленьких іграшок? Наприклад, біля таких, як Автотрек від Viga Toys серії PolarB!

Цей ігровий набір призначений для дітей від 18 місяців. Він складається з 4-рівневого автотреку з різнокольоровими доріжками, по яким спритно маневрують 4 невеликі машинки. Вони легко ковзають вгору-вниз і плавно їздять по гладким поверхням. Міні-автомобілі кріпляться до бокових планок треку, де їх зручно зберігати.

Пастельне забарвлення, ідеальна шліфовка дерева та лаконічний дизайн із ненав’язливими малюнками роблять цю розвиваючу іграшку неймовірно привабливою для дітей і дорослих – як візуально, так і тактильно.

Ігровий набір Автотрек від Viga Toys захоплює, затягує, дозволяє зайняти дитину надовго. Він тренує уважність і швидкість реакції, розвиває увагу та зорово-моторну координацію. Крім того, малюк, який уважно слідкує за рухомими машинками, робить свого роду зарядку для очей, що добре для зору.

Транспорт і швидкість – улюблена тема багатьох хлопчиків переддошкільного віку. Тому трек з машинками буде безпрограшним варіантом вдалого подарунка.

РОЗМІР І ВАГА ТОВАРУ

  • Ширина, см 23,3
  • Глибина, см 26
  • Висота, см 8,2
  • Вага, кг 0,6

Характеристики

Вік
Вік 18м+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя