Машинка дерев'яна стукалка з молоточком


Виробник: A-Toys
Модель: mpl MD 0727
Наявність: На складі
 455  399
Купити

Опис

 Машинка дерев'яна стукалка з молоточком - mpl MD 0727

 Дерев'яна машина стукалка кращий конструктор для хлопчиків від 3 років,


   Це чудова багатофункціональна розвиваюча іграшка з дерева-каталка, на даху якої кольорової сортер з кольоровими дерев'яними кульками. У комплекті зі Стучалка для дітей йде молоток. Дерев'яна іграшка стучалка з молоточком розвиває координацію у дітей.



 Захоплюючий дерев'яний конструктор з викруткою надовго змусить хлопчика - непосиду сидіти на одному місці, адже машинка розбирається повністю. Чи не розбирається в машинці тільки дно з колесами і кабіна. Конструктор з дерев'яними деталями (7 рейок, дах і стіни кузова) малюк може розбирати і збирати так, як йому захочеться! Тим більше в комплекті є дерев'яна викрутка, яка відмінно розкручує і закручує гвинтики! Але при цьому вони також легко піддаються і маленьким ручкам! Іграшкова дерев'яна машинка з викруткою і болтиками повністю покриває потребу дітей від від 3 років зміцнювати м'язи фаланги пальців і готувати руки до листа. Безліч болтів закручувати в дерев'яні рейки конструктора як руками, так і викруткою.


    Машинка - стукалка: спеціальним дерев'яним молоточком (в комплекті) юний конструктор може забивати різнокольорові кульки. Кожен кольоровий дерев'яну кульку потрібно вкласти в лунку одного з кулькою кольору. Дерев'яні кульки будуть провалюватися в кузов машини. Знизу в кузові є отвір, через яке випадають кульки, але для цього необхідно загнати кульку в отвір балансуючи самої машинкою.


Розміри деталей машинки - конструктора:


зібраний вантажівка: 28 * 12 * 11 см

дерев'яний молоток: 14 см

дерев'яна викрутка: 11 см

гвинтик: 4 * 1,5 см

Матеріал: дерево

Упаковка: кольорова картонна коробка


Машинка з інструментами Дерев'яний конструктор-стукалка - mpl MD 0727 - купити дитячі розвиваючі іграшки та Іграшкові інструменти в інтернет магазині IQgra

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються моторика; просторове мислення; технічна уява