Санки дитячі з відкидною спинкою та підставкою для ніг БОРДО+РУЧКА (8 поперечних планок сосна)


Модель: mlt АРТ. 2.1 БОРДО
Наявність: Нет в наличии
1 220
Купити

Опис

Пориньте в чарівний світ зимових розваг із нашими дитячими санчатами БОРДО+РУЧКА! Це не просто санки – це найкраща покупка для вашої дитини цього зимового сезону.

Насолоджуйтесь комфортом та безпекою завдяки відкидній спинці та підставці для ніг, виконаним з натурального дерева сосни. Стійка сталева конструкція, пофарбована порошковою фарбою, забезпечує тривалий термін служби санчат.

Знімні спинка і ручка надають нашим санкам універсальність, а різнокольорова мотузка додає грайливості у зимові веселощі. Загальна довжина мотузки – 2 метри, що забезпечує максимальну зручність при використанні.

Санки мають раціональні розміри (висота 180 мм, ширина 360 мм, довжина 740 мм), забезпечуючи максимальний комфорт для маленьких мандрівників. Максимальне навантаження – 50 кг.

З металевим каркасом та трубами діаметром 14 мм, наші санки гарантують міцність та стабільність на будь-яких снігових трасах. Батьківська ручка з висотою 95 см забезпечує легке керування та додаткову безпеку під час катання.

Замовте зараз, і нехай ваша дитина по-справжньому насолодиться зимовою радістю з найкращою покупкою цього сезону – дитячими санчатами БОРДО+РУЧКА!

Характеристики

Вік
Вік 2+