Дитяча ігрова кухня Fun Game 2728 L з циркуляцією води і реалістичними звуками


Виробник: Fun Game
Модель: igs 2728 L
Наявність: Нет в наличии
642
Купити

Опис

    З ігровим набором «Весела кухня» 2728 L від Fun Game будні маленького кулінара стануть яскравіше і різноманітніше!

    Дана новинка відрізняється яскравим барвистим дизайном і багатофункціональністю, які відкривають перед дівчинкою величезне поле для прояву уяви, фантазії і розкривають її творчий потенціал.

    Іграшка складається з кухні і набору аксесуарів, які служать для створення численних кулінарних шедеврів. Всього в наборі 24 додаткових аксесуара, серед яких посуд, столові прибори, готові і сирі продукти. Всі елементи виконані з пластика.

    Конструкція кухні включає плиту на дві конфорки з невеликою робочою поверхнею і мийкою з боків, духову шафу з дверцями, полку з гачками для інвентарю і годинник.

    Головною і основною особливістю кухні 2728 L є можливість мити посуд і овочі в воді, яка ллється з крана. Для цього необхідно залити в мийку воду. Невеликий вбудований насос, що працює від батарей, буде циркулювати її. Таким чином, вода буде текти з крана прямо як у справжній кухні.

    Ця функція плюс реалістичні звукові ефекти і LED підсвічування роблять гру з кухнею максимально схожою на реальну підготовку. Така атмосфера неодмінно буде радувати малечу і розвивати в ній багато позитивних якостей.


Іграшка працює від 6-ти батарейок: 3 х 1.5 V «AG13» (входячи в комплект) і 3 х 1.5V «АА» (не входять в комплект).


Розміри / габарити: 45х21.5х62 см

Розмір упаковки: 50х13х36 см

Характеристики

Вік
Вік 3+