Дитяча іграшка Посудомийка, звук, підсвічування, посуд (3259)


Модель: igs 3259
Наявність: Нет в наличии
533
Купити

Опис

Як переконати маленького кухаря, що після веселої гри важливо підтримувати чистоту? Дуже просто – запропонуйте йому чарівну дитячу посудомийку! Ігрова посудомийка для дітей стане не тільки забавною іграшкою, але й захоплюючим способом навчати дітей відповідальності та дисципліни.

Наша дитяча іграшкова посудомийка – це не просто іграшка, це справжній помічник на дитячій кухні. З її реалістичним дизайном та милими деталями, такими як пластикові краплі води на дверцятах, ваша дитина відчує себе справжнім кухарем. Зверху розташована сенсорна панель з таймером і чотирма режимами миття посуду, включаючи ручний режим, допоможе малюкові вибрати найкращий спосіб "мити" свій іграшковий посуд.

Для повного занурення в гру машина підсвічується та відтворює звуки справжньої посудомийної машини – це створює напрочуд реалістичну атмосферу. І завдяки набору якісного ігрового посуду, який вже включений у комплект, маленький кухар зможе одразу розпочати свої кулінарні експерименти.

Навчіть дітей порядку та чистоті за допомогою нашої ігрової кухонної посудомийки! Ця захоплююча іграшка не тільки розважає, а й навчає важливих навичок. Купуйте дитячу посудомийку з доставкою прямо зараз і даруйте своєму малюку цікавий і корисний годинник гри. Адже чистота – це радість від смачних страв, а й уміння дбати про своє місце творчості!

Іграшка працює від 2-х батарейок типу "АА" (не додаються)

Розмір упаковки: 19.3 см × 16 см × 25 см

Не пропустіть шанс полегшити життя вашого маленького кухаря з нашою ігровою посудомийкою. Замовте вже сьогодні, і нехай гра в готування стане ще більш захоплюючою і пізнавальною!

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються емоції, фантазія, уява