Дитяча іграшка Пральна машина зі звуком та світлом (YH 129-3 S)


Модель: igs YH 129-3 S
Наявність: Нет в наличии
234
Купити

Опис

Пориньте у світ уяви і уявіть, як ваша дитина з радістю братиме участь у домашніх справах за допомогою нашої дивовижної іграшкової моделі пральної машини. Ця маленька копія пральної машини повністю імітує свій прототип, щоб створити захоплюючу ігрову атмосферу.

З яскравим підсвічуванням барабана червоним світлом і заповненим на третину люком, який створює ілюзію процесу прання, ваша дитина відчуватиме себе справжнім домогосподарем. Барабан машини обертається, відтворюючи реалістичні звуки та рухи води всередині.

Наша іграшка пральної машини має всі необхідні функції: звуковий ефект набору води, висувний відсік для прального порошку та кнопку включення зручно розташовану на передній частині корпусу іграшки. У комплекті також представлений кошик для білизни та вішалка, щоб ваша дитина могла повністю поринути в роль.

Ми дбаємо про якість нашої продукції, тому іграшкова машина виготовлена із міцного первинного пластику, який здатний витримувати активну експлуатацію. Ви можете бути впевнені, що гра вашої дитини з нашою пральною машинкою буде безпечною та довговічною.

Розміри цієї дивовижної іграшки також зручні та компактні: вона має довжину 9,5 см, ширину 8 см і висоту 14 см. Упаковка іграшки також компактна, розміром 17 см × 9,5 см × 20 см.

Дозвольте вашій дитині поринути у захоплюючий світ домашніх справ із нашою іграшковою пральною машинкою. Замовте її зараз і подаруйте своїй дитині не тільки веселу гру, а й можливість розвивати вміння піклуватися про будинок як справжній дорослий!

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, дрібна моторика, уява, самостійність