Дитячий фотоапарат 2 в 1 Собачка Babycamera з екраном та іграми в чохлі, блакитний (C 56663)


Модель: igs C 56663
Наявність: Нет в наличии
545
Купити

Опис

Подаруйте вашому маленькому фотохудожнику незабутні враження з цифровою камерою "Digital Camera" Собачка блакитна! Ця іграшкова камера не тільки захистить ваші фотозвіти від подряпин та пошкоджень завдяки оригінальному силіконовому чохлу, але й пропонує неймовірно цікавий функціонал, який захопить увагу вашого малюка.

Неймовірно компактні розміри камери дозволяють взяти її з собою в дитячий рюкзачок на кожній прогулянці, де ваша дитина зможе сфотографувати свої зустрічі з друзями або зробити фото на згадку про захоплюючу подорож з батьками.

У камері є безліч цікавих функцій, таких як вибір мови, можливість вибирати кумедні рамки та фільтри для фото, максимальне розширення знімків – 1280, формат зображення – JPEG, можливість наближення та таймер для фотозйомки. Більше того, в камері вбудовані ігри, такі як "змійка", "тетріс", "sokoban", а також функція відтворення музики з картки microSD.

У комплекті з камерою йде USB-кабель для заряджання, шнурок, за допомогою якого камера зручно розташовується на шиї, а також можливість підключення картки пам'яті microSD до 32 Гб. Кольоровий екран камери, діагоналлю 2 дюйми та камера 3 Мп, дозволять вашому малюку знімати яскраві та барвисті фотографії та відео.

Камера "Digital Camera" Собачка блакитна - це ідеальний вибір для дитини, яка хоче стати маленьким фотографом і мріє про власну камеру. Розмір упаковки 13 см × 12 см × 6 см. Замовте прямо зараз і подаруйте своєму малюкові незабутні враження, які він запам'ятає на все життя!

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, фантазія, дрібна моторика