Млин Battat Для гри з піском та водою


Виробник: Battat
Модель: KDS BX1310Z
Наявність: На складі
899
Купити

Опис

Яскравий набір для гри з піском та водою - МЛИННИК Battat для захоплюючих ігор у пісочниці та на пляжі.      Набір для піску Великий млин BX1310Z (водопіскострум) не залишить байдужим жодної дитини. У вирву можна насипати і пісок і наливати воду. У нижній частині вирви знаходиться справжній краник, який регулює напір піску, який спускається з лійки по кількох маршрутах для води та піску. Закінчується маршрут або за межами платформи або в кузов вантажівки. У машинки рельєфні колеса і відкидається кузов. Машинка чудово підходить для гри з кінетичним піском. У набір входить знімний кухоль у вигляді сови. На дні кружечки отвори. Млин BX1310Z урізноманітнить ігри в пісочниці та на пляжі. Набір для гри з піском та водою "Млин" Battat BX1310Z неодмінно приверне увагу Вашої дитини і вона не захоче залишати пісочницю.      Набір дуже зручно брати із собою на пляж. Крім того, млином і цеберком можна грати і у ванній.      Різні текстури на поверхні іграшок сприяє сенсорному розвитку малюка. Набір Battat для гри з піском та водою Млин розвиває та позитивно впливає на:
  • сприйняття (дотик і зір);
  • дрібну моторику - тобто точність рухів ручок та пальчиків;
  • загальну моторику - рухи, у яких задіяні ручки, ніжки, ступні чи все тіло загалом;
  • координацію рухів та спритність;
  • просторове мислення;
  • сприйняття кольорів, форм і обрисів, що у майбутньому благотворно позначиться здатність розуміти і співвідносити пропорції і перспективу;
  • фантазію та творчість.
     Набір Battat (Баттат) для гри з піском та водою Млин - яскравий та практичний набір для діток від 12 місяців! У набір входить: млин, оригінальне відерце та машинка самоскид. Вік: Рекомендовано для дітей віком від 18 місяців.Упаковка: кліпси, що блокують рухомі частини.Розмір: 28х13х38 см.Торгова марка: Battat (США)Вік (років): 1-2Матеріал: ПластикРозмір упаковки (см): 28х13х38 см     Іграшки Battat популярні в усьому світі, що не дивно - це унікальні іграшки, зроблені вони з інноваційних матеріалів, що є чимось середнім між пластиком і латексом. Дизайн іграшок Battat неповторний, безпека та надійність – на найвищому рівні.