Будиночок - ферма Wader 25450


Виробник: Wader
Модель: VES 25450
Наявність: На складі
1 121
Купити

Опис

Пропонуємо до вашої уваги паркінги, треки, дороги відмінної якості виробництва Польща ТМ Wader.Звертайтесь до нас, і ми з радістю допоможемо вам у виборі!!
Ігровий набір Wader 25450 "Ферма" - це яскравий будиночок ферма з безліччю рухомих елементів, таких як: ліфт, лебідка, двері.
Також в комплект поставки входять різні звірятка: корівка, овечка, конячка, порося, курочки, та пристосування для догляду за ними.
Для перевезень дитина може скористатися іграшковим трактором, який входить до ігрового набору Wader 25450 «Ферма».
На даху будиночка встановлено зручну висувну ручку, за допомогою якої можна переносити ігровий набір Wader 25450 «Ферма».
Іграшки TM Wader виготовлені з екологічно чистих та безпечних матеріалів та відрізняються високою якістю та надійністю.
Характеристики:
  • Вага: 2.2 кг.
  • Довжина: 59 см.
  • Ширина: 15 см.
  • Висота: 39 см.

Виробник: Wader (Польща)
Wader (Вадер) – компанія зі світовим ім'ям із виробництва пластмасових іграшок. Wader іграшки – це якісна продукція, величезний асортимент та низькі ціни. Купити іграшки Wader можна у всіх країнах Європи та далеко за її межами. Місія Фабрики іграшок Wader – це створення безпечних іграшок, завдяки яким можна не лише грати, а й навчатись. Виробник піклується про те, щоб його продукція порушувала творчість і уяву дітей, отримували їх навички руху, а також здібності до асоціювання форм і кольорів. Іграшки Wader мають багато функцій, вони безпечні та творчі, завдяки чому, Ваша дитина ніколи не нудьгуватиме!
Вся продукція Wader проходить обов'язкову сертифікацію відповідно до суворих стандартів якості та має сертифікати Європи та України, а виробничий процес відповідає всім нормам екологічної безпеки.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2;6