Дошка для набору Gigo Цікаві кубики (1163) - afk 1163


Виробник: Gigo
Модель: afk 1163
Наявність: На складі
171
Купити

Опис

    Кожна мама бажає світлого майбутнього для своєї дитини. У нашому сучасному світі освічена людина має великі життєві перспективи, тому навчання - важливий елемент, що допомагає досягти поставлених цілей. Головне - не упустити момент і вчасно зацікавити малюка настільки захоплюючим заняттям як математика. Використовуйте для цього фантазію і уяву, трохи ласки і креативу, а все інше візьме на себе корисний набір від популярного бренду Gigo.
    Ця дошка виготовлена ​​з міцного, легкого і нетоксичного пластика, абсолютно безпечного для організму малюка. Продумана конструкція має округлені краї і мінімізує ризик будь-яких травм через необережність. Дошка ідеально підходить для навчання основам рахунку: додаванню, вирахуванню і множенню. У комплекті з кубиками за допомогою неї можна пізнавати алфавіт, грати в китайські шашки або займатися складанням мозаїки. Такі заняття не тільки дарують жадану тишу в будинку на кілька годин, а й розвивають творче і логічне мислення дітей, стимулюють дрібну моторику і тренують посидючість, цілеспрямованість і акуратність - вельми важливі якості для майбутніх школярів.
Кубики в комплект не входять.

Вік: від 3 років Матеріал: пластик Розміри упаковки: 15x19.2x7.2 см  Виробник: Gigo
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя