Дошка-тренажер Vladi Toys Годинник та розпорядок дня (VT5010-29)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT5010-29
Наявність: На складі
114
Купити

Опис

Дошка-тренажер Vladi Toys "Годинник та розпорядок дня" (модель VT5010-29) - це захоплюючий набір, який не тільки допомагає дітям навчитися визначати час, а й організовувати свій день!

Набір включає двосторонню дошку і багаторазовий маркер. З одного боку дошки розташоване зображення годинника з розміткою циферблату, а з іншого боку - план дня та цікаві завдання для виконання.

Дитина може практикуватися у визначенні часу, розставляючи стрілки на годиннику за допомогою маркера. Помітно, що помилки не страшні - маркер легко стирається з поверхні дошки спеціальною губкою. Це дозволяє маленьким учням вільно експериментувати та вчитися без стресу.

Крім того, даний тренажер дозволяє повертатися до пройденого матеріалу багаторазово, що сприяє глибшому засвоєнню знань.

Гра з дошкою-тренажером "Години та розпорядок дня" розвиває фантазію, логічне мислення, пам'ять та дрібну моторику у дітей. Цей набір стане чудовим помічником у формуванні навичок тимчасових орієнтирів та організації часу у маленьких дослідників світу.


Комплектація: двостороння дошка, маркер "Пиши-витирай".

Характеристики

Вік
Вік 1;5
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність