Конструктор з міні-цеглинок Dress Market. Салон платтячок (71153)


Виробник: Країна замків та фортець
Модель: esk 71153
Наявність: На складі
691
Купити

Опис

Відкрийте двері у світ моди та креативності з керамічним конструктором 'Dress Market. Салон суконь'. Цей захоплюючий набір з 700 керамічної цегли дозволяє вашій дитині створювати свої власні шедеври в масштабі салону суконь. Зберіть модний салон, дотримуючись детальної інструкції, що додається до набору.

Що, якщо ваше маля захоче представити себе архітектором і побудувати щось нове? Не хвилюйтеся! Конструктор легко знається, просто зануривши його в теплу воду. Клей ПВА розчиниться, і цегла стане готовою до нових творчих подвигів.

Цей конструктор не тільки розвиває творчі навички та уяву вашої дитини, але також вчить її переробляти матеріали та створювати щось дивовижне із звичних елементів. Рекомендований вік для використання – від 5 років.

Замовте керамічний конструктор Dress Market. Салон суконь прямо зараз у нашому інтернет-магазині! Дозвольте вашій дитині втілити свої ідеї та створити свій власний світ моди. Пам'ятайте, що з цього конструктора може виникнути щось дивовижніше, ніж ви могли уявити!

Кількість деталей: 700 шт.

Розмір побудови: 235x140x170 мм.

Рекомендований вік: від 5 років.

Заборонено дітям віком до 3 років! (Є дрібні деталі).

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, фантазія, просторове мислення, історичні та архітектурні пізнання