Екскаватор Буран Максімус 5164 - BBP 5164


Виробник: Maximus Toys
Модель: BBP 5164
Наявність: На складі
51
Купити

Опис

Екскаватор "Буран" від виробника "Максімус" (Україна) – легка, функціональна іграшка відмінної якості.       Екскаватор - один із найулюбленіших видів транспорту у хлопчаків. Екскаватор "Буран" принесе величезну радість дитині.
      Це невелика машинка, її зручно взяти із собою. Ківш екскаватора рухається, що робить модель цього автомобіля правдоподібним. Великі колеса, широкі та стійкі, також сприяють гарній грі.
      Дитина розбереться у видах транспортної техніки і вже сама, як фахівець, розповідатиме друзям, чим екскаватор відрізняється від самоскида.
      Таку іграшку можна взяти з собою надвір, машинка легко відмиється від забруднень, а хлопчик отримає море радості!
     Багато машинок не буває, у цьому впевнений кожен хлопчик. Екскаватор "Буран" прослужить довго, а ігри будуть веселими та незабутніми. Зберіть колекцію машинок "Максимус" дитина буде просто щасливою!
      Ігри з машинками у вигляді важкої або будівельної техніки, звичайно, є розвиваючими для хлопчика: принципи роботи різних механізмів, знайомство з різними видами транспорту, фантазія, кмітливість та багато іншого розвиває хлопчик під час таких ігор.
       Замовте цю та інші машинки за привабливою ціною в інтернет-магазині "IQgra".
Рекомендований вік: від трьох роківМатеріал виробу: пластикРозміри: 21 х 10 х 11 смВиробник: «Максимус»Країна-виробник: Україна 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 3+