Модель-фартух об'ємний Внутрішня будова тіла людини НУШ - нуш 90525002


Модель: нуш 90525002
Наявність: На складі
750
Купити

Опис

    Модель-фартух Внутрішня будова тіла людини НУШ. Використовується при проведенні практичних робіт у якості демонстраційного посібника, а також для закріплення навчального матеріалу в ігровій формі.

    Дитячий фартух розміром не менше ніж 60х40 см виготовлений у вигляді торсу людини та комплектується моделями органів людського тіла: серце, трахея, легені, стравохід, шлунок, печінка, тонкий і товстий кишківники, нирки, сечовий міхур, селезінка, підшлункова залоза. Всі деталі оснащені кріпленням, яке дає змогу легко переміщувати органи. Всі органи та фартусі-основі виготовлено з різнобарвної цупкої тканини. 


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються пам'ять, увага, логічне мислення