Гра настільна Vladi Toys економічна. Заробляй та будуй (VT2312-04)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT2312-04
Наявність: На складі
522
Купити

Опис

Гра настільна Vladi Toys "Економічна. Заробляй і буд" (VT2312-04) є захоплюючою розвагою для дітей, яка не тільки приносить задоволення, але й навчає основ фінансової грамотності. У ході гри дитина дізнається, як швидко вважати та ефективно розпоряджатися грошима, у цікавій та цікавій формі.

Мета гри полягає в тому, щоб збудувати більше будиночків, ніж ваші суперники. Для цього гравцям доведеться кидати кубик, збирати деталі будиночків і обертати колесо удачі, щоб виконати різноманітні дії, вказані на ньому. Шляхом купівлі деталей будиночків та виконання завдань гравці заробляють гривень.

Ця гра допоможе розвинути в дітей віком фінансову грамотність, увагу, логічне мислення, уяву, мова, інтелект і пам'ять. У комплекті гри міститься 48 деталей будинків, 20 цінників, 44 купюри, 30 монет, 30 карт із завданнями, 1 колесо удачі, 1 гральний кубик та правила гри.

Гра призначена для 2-4 гравців віком від 5 до 8 років. Проведіть вечір весело та пізнавально разом із цією захоплюючою настільною грою від Vladi Toys!

Характеристики

Вік
Вік 5;8
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність