Гра настільна Vladi Toys магнітна одягалка. Олівер і Мія (VT3702-12)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT3702-12
Наявність: На складі
336
Купити

Опис

Настільна гра "Олівер та Мія: Магнітна гардеробна" від Vladi Toys - це захоплюючий спосіб для дітей від 3 до 6 років розвивати свою уяву, творчість та моторику, граючи в одягання своїх улюблених персонажів.

Головні герої - Олівер та Мія - завжди готові до пригод та зміни свого стилю. За допомогою магнітних елементів одягу, що входять у набір, діти можуть створювати безліч унікальних образів для цих чарівних персонажів. Чи то вибравши модний стиль із модного журналу чи придумавши щось власне - можливостей для творчості тут нескінченно багато.

Набір включає два ляльки, 31 магнітний елемент одягу, які можна комбінувати між собою, шафка для зберігання одягу і стильний модний журнал, який допомагає з натхненням. Граючи з "Олівером і Мією", діти не тільки розвивають свою уяву та творчі здібності, але й навчаються зіставляти різні елементи одягу, розвиваючи при цьому свій власний смак та стиль.

Ця гра - чудовий спосіб зробити час занять корисним та цікавим для малюків, допомагаючи їм одночасно розвивати важливі навички та вміння.

Характеристики

Вік
Вік 3;6
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність