Гра тактильна розвиваюча дидактична М'ячики Сенсорні Hega


Виробник: Hega
Модель: hega 206
Наявність: На складі
1 464
Купити

Опис

    Гра з набором "Сенсорні м'ячики" розроблена відповідно до ігрової техніки - М'яч і Мова. Направлена ​​на краще функціонування мовних органів і робить позитивний вплив на вироблення у дітей правильних мовних навичок. Методичний посібник з покроковою інструкцією і вправами з фотокартками призначений для батьків, логопедів, психологів і методистів.


    Призначення - забезпечення розвитку мислення, уяви, моторики, мови, сприяння розширенню загального світогляду дітей, розвитоку кмітливості, зміцнення фізичних сил, зняття емоційної напруги.


  Рекомендується для використання як дидактичний матеріал для розвитку ігрової діяльності в індивідуальній психолого-педагогічній роботі і корекційних заняттях з сенсорного розвитку та логопедії з дітьми дошкільного і молодшого шкільного віку в умовах закладів дошкільної, початкової освіти, а також інклюзівно-ресурсних центрів.


   Відповідає типовому переліку спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку осіб з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних класах (групах) закладів освіти згідно Наказу МОН № 873 від 21.06.2019 р. та Наказу МОН № 414 від 24.03.2018 р.

   

Склад набору:  вагові текстурні сенсорні м'ячики- 10 шт., велика планшетка- 1 шт., полотняний мішок  – 1 шт. та методичний посібник.  

Характеристики

Вік
Вік 0+