Ігровий килимок мозаїка Птахи (M 0387) - mpl M 0387


Виробник: A-Toys
Модель: mpl M 0387
Наявність: Нет в наличии
334
Купити

Опис

Килимок мозаїки Птахи (M 0387), що розвиває і навчає, дуже барвистий і міцний. Завдяки цьому винаходу підлога в дитячій кімнаті буде весь час приємна, тепленька і приваблива. На ньому весело гратися, підстрибувати, ганятися, перекидатися та стрибати. До того ж це дуже тепленький килимок без ворсу, вовни та допоміжного обігріву.
      Килимок забезпечує теплоізоляцію при контакті з холодною поверхнею і захищає малюка від ударів про тверду підлогу/поверхні. Килимок легкий, м'який та компактний. Поверхня килимка має спеціальну форму для запобігання ковзанню. Килимок легко можна використовувати у дитячій кімнаті, у ванній, на балконі, на плитці, на вулиці, на пляжі.
     Яскравий килимок для підлоги - пазл складається з десяти елементів квадратної форми. Різнокольорові картинки всередині квадратів складаються з окремих дрібних елементів. Вони легко виймаються та вставляються назад. Але щоб знайти «будиночок» для кожного елемента і зібрати пазл повністю малюкові доведеться чимало попрацювати. Адже для малюка це дуже складний і захоплюючий процес, що вимагає максимальної посидючості, уваги та спритності маленьких пальчиків. Це прекрасна гра, що розвиває. Дитина тренує увагу, логіку, моторику. Зручний, теплий та м'який килимок для ігор, який ще масажний і складається з 6 різних структур.
Ігровий килимок включає 10 елементів-пазлів, які легко збираються.
Матеріал: полімер

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються внимание, мелкая моторика, воображение, самостоятельность