Дерев'яна рамка-вкладиш Viga Toys Гардероб ведмедиці (56403) - afk 56403


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 56403
Наявність: Нет в наличии
324
Купити

Опис

    Популярні іграшки з дерева довели свою користь і ефективність у розвитку здібностей малюків. Чудовий набір бренду Viga Toys стане відмінним тренажером для формування тактильних відчуттів і фантазії дитини. Вплив комплекту з незвичайними вкладишами позитивно відіб'ється на розвитку дрібної моторики, кмітливості та уважності.

    Цікава гра Гардероб ведмедиці являє собою коробку, в якій знаходяться симпатичні вбрання для усміхненого звірятка. Малюкові дуже сподобається вибирати костюми для прогулянки, сну або танців. У ведмедиці навіть змінюється вираз мордочки в залежності від емоцій. За міміці звірятка крихітка навчиться розрізняти смуток, радість, злість і засмучення.

    Одяг для ведмедиці виготовлена ​​з натурального дерева. Всі деталі ігрового набору якісно відполіровані і покриті нетоксичними фарбами на водній основі. Кумедний Гардероб ведмедиці розроблений для діток від півтора років.

Вік: від 18 міс

Матеріал: дерево

Комплектація: 18 елементів

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя