Іграшка дерев'яна Viga Toys Маленький кухар, червоний (50721) - afk 50721


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50721
Наявність: Нет в наличии
960
Купити

Опис

    Багато маленьких дівчаток виявляють наполегливу цікавість до того, що мама робить на кухні, і намагаються їй наслідувати. Не варто зупиняти дитину, якщо вона прагне варити борщ або пекти пироги. Заборонам є чудова і безпечна альтернатива - ігровий набір Маленький кухар від бренду Viga Toys. За допомогою комплекту майбутній кухар познайомиться з призначенням головних кухонного приладдя.

    Маленька господиня в ігровій формі навчиться управлятися з кухонним начинням, бути відповідальною і акуратною, зможе пригостити ляльок делікатесами власного приготування. У набір входить сковорідка з яєчнею, невелика каструля для приготування кулінарних шедеврів, лопатка і ложка, без яких важко уявити будь-яку кухню. Комплект доповнений стильною прихваткой, щоб господиня не обпеклася.

    Виробник Viga Toys запропонував приголомшливу альтернативу для малятка - її власну кухню, де вона буде повноправною господинею. Комплект посуду Маленький кухар стане невід'ємною частиною іграшкової кухонної атрибутики. Він виконаний в життєрадісних тонах і не залишить нікого байдужим. Іграшковий набір виготовлений з безпечного, екологічно чистого дерева.

Матеріал: дерево

Розміри: 22 х 24 х 7 см

Комплектація: каструля, сковорідка, лопатка, ложка, прихватка, набір спецій

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя