Іграшка дерев'яна Viga Toys Морозиво з фруктами. Полуничка (51321) - afk 51321


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 51321
Наявність: На складі
303
Купити

Опис

    Ігровий набір Морозиво з фруктами від бренду Viga Toys- корисна альтернатива традиційної піраміді. Він складається з стаканчика-основи і 4 знімних деталей, за допомогою яких можна приготувати розкішний десерт. Елементи легко нанизуються на стрижень основи, утворюючи пірамідку. Юний умілець зможе не тільки створювати кулінарні шедеври, а й навчиться розпізнавати основні кольори і геометричні форми.

    Завдяки набору ваш кулінар влаштує чудове застілля для своїх ляльок і пригостить їх морозивом власного приготування. Сюжетно-рольові ігри дозволять дитині засвоїти манери поведінки дорослих і застосувати їх на практиці. Робота з виробом допомагає розвинути дрібну моторику. Гра чудово стимулює уяву, цілеспрямованість, посидючість і чітку координацію рухів.

    Кожна деталь, що входить в набір, вироблена з ретельно обробленого нетоксичного матеріалу. Компоненти виточені з натурального екологічно чистого дерева і відмінно вишліфовани. Розвиваючий вид дозвілля призначений для малюків старше півторарічного віку.

Вік: від 18 місяців

Матеріал: дерево

Комплектація: ігровий набір

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя