Дитяча іграшка Праска, звук, підсвічування, бризкає водою (3207 B)


Модель: igs 3207 B
Наявність: На складі
215
Купити

Опис

Ігра праска для дітей: магія забави та порядку в одному неймовірному наборі!

Кожен з батьків знає, як важливо прищеплювати малюкам повагу до чистоти та порядку з раннього віку. А як легко і весело це зробити за допомогою дитячої праски, яка не тільки розвиває у дітей турботливість, а й приносить радість від гри!

Забудьте про нудні уроки! З ігровою праскою "Дитяча Радість" діти будуть із задоволенням упорядковувати свій маленький одяг та іграшки. Яскраве підсвічування створює атмосферу справжньої домашньої майстерні, а звукові ефекти при натисканні на кнопку подачі пари додають відчуття реальності!

Чарівні особливості іграшкової праски:

  • Ігрова реалістичність: Іграшкова праска відтворює справжній досвід прасування. Ваш малюк буде в захваті від взаємодії з праскою, яка працює від 2-х батарейок типу "АА" і видає звук відпарювання, коли він гладить уявний одяг.
  • Інтерактивне задоволення: Наповніть прозорий відсік водою, і маленький майстер зможе захопливо розбризкувати воду за допомогою сріблястої кнопки. Це не тільки весело, а й розвиває дрібну моторику та координацію рук.
  • Варіативність та креативність: Регулятор вибору режимів прасування обертається, надаючи дітям можливість вибрати оптимальний режим для різних видів одягу та іграшок. Це сприяє розвитку творчого мислення.
  • Легкість використання Знімний резервуар для набору води забезпечує простоту заправки та обслуговування іграшки.

Подаруйте своєму малюку унікальну можливість грати та навчатися одночасно! Купуйте дитячу праску з доставкою вже сьогодні, і ви забезпечите дитину інтерактивною та освітньою розвагою, яка принесе радість та користь!

Не пропустіть шанс створити справжній дитячий куточок турботи про будинок з ігровою праскою для маленьких господарів. У нас ви можете замовити іграшкову праску в Україні з легкістю. Порадуйте свого малюка цим захоплюючим та корисним подарунком прямо зараз!

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються емоції, фантазія, уява