Іграшка Viga Toys Ксилофон Каченя (59769) - afk 59769


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 59769
Наявність: Нет в наличии
612
Купити

Опис

    Величезна кількість психологів і педагогів підтвердили користь музичних інструментів у розвитку дитини. Чудовий ксилофон від бренду Viga Toys стане чудовою іграшкою для малюка старше року. Підстава музичного інструменту виготовлено з натурального дерева і має форму качечки - такий дзвінкий пташеня неодмінно сподобається малюкові.

    Різнобарвні металеві клавіші надійно закріплені на корпусі і точно відтворюють ноти. Ударні палички з круглими наконечниками зроблені з дерева і акуратно відшліфовані, тому не подряпають пальчики юного музиканта. Ксилофон Каченя допоможе дитині потренувати слух, координацію рухів і спритність. Крім того, інструмент стане відмінною іграшкою для вивчення кольорів і форм.

    Ксилофон дозволить малюкові відтворювати звуки різної гучності, посилюючи або послаблюючи удари. Гра на музичному інструменті урізноманітнює дозвілля дитини, розвине його життєву активність і збагатить емоційне світосприйняття.

Вік: від 1 року

Матеріал: дерево

Комплектація: ксилофон

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя