Дерев'яна іграшка Viga Toys бізіборд Літак (50673)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50673FSC
Наявність: На складі
8 835
Купити

Опис

Іграшка Viga Toys Літак - це мультифункціональний центр розвитку, який призначений для кріплення на стіну, і відмінно підходить як для домашнього використання, так і для дошкільних навчальних закладів і дитячих розважальних центрів.
     У віці від 10 місяців і старше у дитини часто втрачається інтерес до іграшок. Дитина уважно спостерігає за дорослими та її цікавлять лише дорослі іграшки. Що це за іграшки? Це дроти, розетки, вимикачі, лампочки, дверцята, замочки, шестерні, дрібні намистинки – все те, що відкривається і закривається, дзвенить, клацає, створює різні незвичайні звуки. Саме в цей момент дитині можна купити бізіборд або "дошка із замочками", у світі - Busyboard (бізіборд), на практиці - незамінна розвиваюча іграшка для дитини, якій вже виповнилося 8 місяців, але ще немає 6 років.Бізіборд сприяє розвитку дрібної та великої моторики, формує причинно-наслідкові зв'язки.
     Бізіборд - це ще досить новий вид розважальних стендів. Замок на стіні можуть бути моторичні лабіринти, шестерні, дошки по яких скочуються зірочки і кружечки, дошки з годинником у яких рухливі стрілки. Бізіборди можуть розважати не одну дитину, а й кількох, якщо їх поставити поруч п'ять секцій і оформити їх у вигляді літака.         Але найголовніше, що бізіборди це безпечні розважальні центри.
     За рахунок високої якості та безпечності матеріалів їх можна розміщувати як у громадських приміщеннях, так і в дитячій кімнаті. Відсутність гострих кутів і жорстка фіксація дрібних предметів зроблять гру дитини безпечною. Всі елементи надійно зафіксовані на дошці, щоб дитина не змогла нічого відірвати і проковтнути, нічого не змогла відкрутити без допомоги дорослих.
     Залишається тільки мріяти, щоб у всіх дитячих садках, дитячих розважальних центрах, у клубах, що розвивають, і в дитячих відділеннях у лікарнях з'явилися такі корисні та розважальні стенди.
     На борту літака знаходяться лабіринт з намистинками, лабіринт з геометричними блоками, шестерні, що обертаються, магнітна дошка для переміщення дисків за допомогою магнітних паличок, годинник в стрілками, що обертаються.
Іграшка розвиває:
  • дрібну моторику, сенсорику, координацію рухів;
  • просторове сприйняття;
  • логіку, мислення та уяву;
  • пам'ять та увага.
Вік: від 8 місяцівМатеріал: деревоГабарити: 1,8 x 66 смВага: 9 кг

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 1;2
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються первое восприятие цветов;тактильные ощущения;моторика