Інтерактивна іграшка Динозавр, звук, підсвічування, рухається, випускає пару, блакитний (8869)


Модель: igs 8869
Наявність: Нет в наличии
292
Купити

Опис

Захоплююча подорож у минуле з іграшками серії Jurassic Advent! Познайомте своїх маленьких дослідників із дивовижними динозаврами Юрського періоду завдяки доісторичним велетням цієї серії.

Кожна модель іграшки повністю відтворює анатомію та зовнішність потужних істот, що мешкали на нашій планеті мільйони років тому. Вони мають текстуру шкіри, точну будову тіла і вражаюче реалістичне гарчання, яке долине прямо з мезозойської ери.

Особливості цих іграшок просто чудові! Кожен динозавр оснащений функцією випуску пари, щоб маленькі палеонтологи могли відчути атмосферу життя в ті часи. Іграшка також відтворює грізний звук гарчання, який змусить серця дітей забитися швидше.

З яскравим світлом, яке підсвічує кожного велетня, ваша дитина зможе оживити гру і створити приголомшливу атмосферу. Динозаври також здатні самостійно ходити, рухаючи своїми хвостами та лапами. Це дарує додаткову інтерактивність та захоплюючість ігрового процесу.

Ми дбаємо про безпеку ваших дітей. Динозаври виготовлені із первинного пластику, який повністю безпечний для здоров'я. Ви можете бути впевнені в якості наших іграшок та турботі про благополуччя вашої дитини.

Габарити цих велетнів також вражають: довжина становить 33 см, ширина – 16 см, а висота – 20 см. Упаковка компактна та зручна: 23 см × 10 см × 20 см.

Не пропустіть можливість подарувати вашим маленьким дослідникам захоплюючу та освітню подорож у минуле із серією "Jurassic Advent". Пориньте у світ динозаврів, де воскреснуть справжні гіганти, і ваша дитина відчуватиме незабутні емоції.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 3+