Карта України фізична М1:1 250 000, 110х77 см (картон)


Модель: kanc 62296
Наявність: Нет в наличии
412
Купити

Опис

Карта України - фізична, 110 х 77 см.


  • Фізична карта України середнього розміру буде корисною і для домашнього використання, і під час навчання у школі. Вона надрукована на якісному картоні та має ламіноване покриття, що перешкоджає появі механічних пошкоджень і подовжує строк використання виробу. Карта масштабом 1:1250000 має якісне та чітке зображення, тому на ній без проблем можна роздивитися всі необхідні подробиці.
  • Фізична карта України  – це загальногеографічна карта, що показує усю територію країни. На мапі детально намальовані рельєф, водойми, великі й малі заповідники, а також родовища різних корисних копалин. Менш детально вказані соціально- економічні елементи, такі як міста та села, дороги, кордони. Фізичну карту часто використовують у середній і старшій школі на уроках географії.
  • * Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

    Характеристики

    Вік
    Вік 6+