Карткова гра Карти правди - pi 89211


Модель: pi 89211
Наявність: Нет в наличии
449
Купити

Опис

Карти правди - Настільна гра для вечірки
    Представляємо вам Карти Правди - нову гру для компанії від авторів Карт конфлікту видавництва iPartyGames!

Чому ж вона так називається?У цій грі вам належить дізнатися правду про себе від інших учасників цього божевілля. Будь готовий вислухати непрекритий сміх і колючі репліки на свою адресу. Голосуй, хто на твій погляд слухає саму погану музику або симулює в ліжку. Погодься, що ти краще за всіх підходиш на роль таємного народного месника. Гордо прийми, що тебе вважають найбільш доступною подругою в компанії. Їж. Терпи. Смійся.Головне не приймай все близько до серця, а всього лише як гру. Все-таки з вами за ігровим столом друзі, які вас добре знають, а вміння і сміливість посміятися над собою вам тільки допоможуть.
Як грати в карти Правди?Все будується на голосуванні. На початку кожного раунду відкривається картка з питанням, і кожен гравець викладає "карту голосу" з картинкою аватара одного з учасників гри. Віддаючи свій голос за когось, тим самим ви вважаєте, що саме цей гравець більше підходить під відповідь на питання раунду. За кого більшість голосів, той отримує бал в цьому раунді. Далі наступний раунд і наступне питання. Все просто.

У правилах 4 варіанти гри.Крім вищесказаного, можна грати з вгадування голосу ведучого, є гра на вибування, а також алкогольний варіант правил, в якому гравець, що залишився в раунді без єдиного голосу, одержує втішний приз у вигляді чарки чогось спирного.
Коротше кажучи, що не намагайтеся, нудно провести час з Картами Правди у вас не вийде.
Кількість гравців: 3-8Вік: від 18 роківЧас освоєння: 10 хвЧас партії: 30 хвМова російськаВиробник: Україна

Характеристики

Вік
Вік 18+