Карткова настільна гра Хто перший Arial


Виробник: Аріал
Модель: arial 1616
Наявність: На складі
134
Купити

Опис

Карткова гра "Хто перший" — це швидка весела гра, яка розвиває зорове сприйняття, уважність і реакцію. Тут 5 варіантів ігор, відповідно до яких гравцям потрібно зібрати більше карток або, навпаки, швидше за всіх їх позбутися, вказавши на однакові малюнки. У грі 50 карток і понад 55 різних зображень. На кожній картці їх лише вісім, але тільки одне з них збігається із зображенням на іншій картці Переможе той, хто виявився найшвидшим і найуважнішим і зміг зібрати в себе найбільше карток. Оскільки всі діють одночасно, гра проходить дуже динамічно та весело! Безсумнівно підходить дітям від 4 років, але принесе задоволення й дорослим.
Динозаврикам, щоб швидко вирости, треба багато зелені. Для того, щоб її дістатися, їм деколи доводиться побігати. Особливо — коли до цілого поля зелені лапкою подати, а на хвіст наступають такі ж наполегливі шанувальники свіжої зелені. Однак динозаврики швидко втомлюються й тому цінують кожен шанс покататися верхи на товариші. Щоправда, іноді вони виявляються зовсім не там, де хотіли… Отже, хто ж буде першим у забігу?
Приваблива гра для 2-3 гравців від 4 років змусить дитину як слід розкинути мізками та допоможе попрактикуватися в простих поняттях кольору й усного рахунку.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються реакция, ловкость, память, эмоции