Карусель мобіль музичний на ліжечко (6538 А)


Модель: igs 6538 А
Наявність: На складі
765
Купити

Опис

Музична карусель на ліжечко - це не просто іграшка, це цілий світ мелодій та яскравих фарб, який допоможе вашому малюку легко засинати. Вона кріпиться над ліжечком, і коли мобіль включений, кружляють барвисті іграшки під приємну музику. Ваш малюк із задоволенням слідкуватиме за їх рухом, і це сприяє розвитку його просторового сприйняття.

Мелодичний мобіль для немовляти також має режими звуків природи - шум води, спів пташок, звуки лісу - це не тільки захоплююче, а й благотворно впливає на психоемоційний стан дитини. А музичні колискові мелодії допоможуть вашому малюку швидше заснути, створюючи спокійну та затишну атмосферу.

Купити музичну карусель для немовляти – значить забезпечити йому радість та розвиток. Мобіль також допоможе розвивати у дитини увагу, координацію рухів та вчити її розрізняти звуки.

Дитячий мобіль для ліжка представлений у різних дизайнах та кольорових рішеннях, щоб підходити до інтер'єру дитячої кімнати. Крім того, він легко монтується та працює від трьох батарейок типу "АА".

Купуйте музичну карусель або мобіль для дитячого ліжечка прямо зараз і порадуйте свою дитину захоплюючими та різноманітними іграми!

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.