Карусель мобіль на ліжечко з пультом TK Group проектор, обертання, мелодії, звуки, колискові, рожева з салатовим (45492)


Виробник: TK Group
Модель: igs 45492
Наявність: Нет в наличии
848
Купити

Опис

Музична карусель на ліжечко та дитячий мобіль для ліжка – скарб від ТМ TK Group, що гарантує солодкі сни малюка та спокій батьків.

Унікальний дизайн автомобіля подарує маленькому герою калейдоскоп ніжних відтінків. Цей чарівний мобіль включає:

  • Режим нічного освітлення, що оберігає сон малюка.
  • Надійне кріплення, що гарантує безпеку установки.
  • Зоряний проектор захоплює уяву дитини.
  • Панель керування, що забезпечує легке керування мобілем.
  • Яскраві іграшки-звірятка, що приковують увагу і розвивають дрібну моторику.
  • Пульт дистанційного керування для максимальної зручності.

Забувайте про неспокійні ночі! Чарівний проектор перетворить кімнату на справжнє зоряне небо, благотворно впливаючи на емоційний стан вашої дитини. М'які підвісні іграшки кружляють на мелодійне тло, створюючи затишну атмосферу в кімнаті малюка і сприяючи розвитку його уваги та координації.

Панель програє близько 20 різних мелодій, пісень та звуків, включаючи колискові, звуки природи, музичні інструменти та забавні звуки тварин. Крім того, мобіль керується за допомогою дистанційного пульта, дозволяючи вмикати та вимикати мобіль, регулювати гучність та змінювати мелодії, не порушуючи сон малюка.

Створіть казкову атмосферу для вашого чада за допомогою музичної каруселі на ліжечко та дитячого автомобіля від ТМ TK Group. Розмір упаковки становить 45 см × 48 см × 53 см. А щоб ви і ваш малюк могли насолоджуватися цією чарівною каруселлю, не забудьте придбати 3 батареї ААА.

Даруйте своєму немовляті мелодійні сни та незабутні моменти радості з музичною каруселлю та дитячим мобілем від TK Group! Купуйте зараз і отримайте вдячність та посмішки вашої дитини!

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.