Карусель мобіль на ліжечко TK Group Казкові сни, 4 підвіски, світло, звук (50837)


Виробник: TK Group
Модель: igs 50837
Наявність: На складі
840
Купити

Опис

Придбайте музичний мобіль "Казкові сни" для дитячого ліжечка і здивуйте свого малюка дивовижною казкою. Цей дитячий мобіль створить прекрасну атмосферу в кімнаті і порадує як саму дитину, так і її батьків.

Ми пропонуємо купити музичну карусель для немовляти, яка стане першою іграшкою вашого малюка. Ніжні тварини ніжно кружлятимуть над ліжечком, створюючи затишок та спокій для маленького героя. А приємні колискові мелодії та м'який світловий супровід допоможуть малюкові легко засинати.

Дитячий мобіль для ліжка має яскраву, легку і функціональну конструкцію, яка збирається з трьох основних елементів: кронштейна з музичним блоком, кронштейна зі блоком, що світиться, і хрестовини для підвішування чотирьох іграшок-брязкальця.

Щоб забезпечити зручність використання, є кілька кнопок управління: перемикач для обертання зі світлом і музикою або тільки з музикою, налаштування яскравості світла, регулювання гучності звуку та можливість вибору з різних мелодій.

Музичний мобіль для дитячого ліжечка виконаний з любов'ю до деталей, і кожна іграшка-брязкальце є миловидною твариною, що зробить її ще привабливішою для вашої дитини.

Не пропустіть можливість купити дитячий мобіль з музикою та створити казкову атмосферу в дитячій кімнаті. Музична карусель на ліжечко стане чудовим подарунком для немовляти та радістю для його батьків.

Батарейки типу "АА" 2 шт, необхідних для роботи музичного блоку, не входять у комплект.

Розмір упаковки: 49 см × 9 см × 34 см. Замовте музичний мобіль для немовляти прямо зараз і забезпечте свого малюка солодкими снами та веселими іграми!

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.