Карусель мобіль на ліжечко з проектором 4 брязкальця, мелодія (648 A-56)


Модель: igs 648 A-56
Наявність: Нет в наличии
823
Купити

Опис

Представляємо вам унікальний дитячий мобіль 648 A-56 - чудове рішення для створення затишку та комфорту в дитячому ліжечку.

Дитячий мобіль виконаний у ніжних блакитних тонах та обладнаний чудовим музичним блоком у формі милого пінгвіна. Виготовлена з первинної пластмаси конструкція забарвлена з використанням високоякісних фарб та прикрашена вилитими елементами декору. Яскрава наклейка із зображенням полуниці та літерами A, B, C на основі кронштейна додасть веселих фарб в інтер'єр дитячої кімнати.

Музичний блок мобіля оснащений зручною кнопкою у формі зірки, що запускає, яка пропонує три функції:

  • Музична композиція: діти будуть у захваті від мелодійних звуків, які заспокоюють та допомагають дитині засинати.
  • Проектор із зображенням нічного неба: м'який світловий проектор створює затишну атмосферу та приглушене освітлення у кімнаті, що так важливо для спокійного сну немовляти.
  • Обертання хрестовини: іграшки на мобілі плавно кружлятимуть, привертаючи увагу та розвиваючи координацію рухів у вашого малюка.

У комплект входять 4 брязкальця - кільця і кулька, які не тільки урізноманітнять ігровий процес, але й допоможуть розвивати моторику малюка.

Розмір упаковки дитячого мобіля становить 52 см 9 см 40 см, що дозволяє легко встановлювати його в різні типи дитячих ліжечок.

Заспокойте свого малюка та створіть йому затишний простір за допомогою музичної каруселі для ліжечка. Придбайте її прямо зараз і зробіть перші роки життя вашої дитини особливими та незабутніми!

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.