Карусель мобіль на ліжечко Добрі сни, звукові та світлові ефекти, 5 підвісок (HL 2018-43 R)


Модель: igs HL 2018-43 R
Наявність: На складі
765
Купити

Опис

Подаруйте своєму малюку солодкі сни за допомогою дитячої музичної каруселі HL 2018-43 R "Добрие сни". Цей мелодійний мобіль для немовляти перетворить ліжечко на дивовижну світобудову, наповнену ніжними колисковими мелодіями та яскравими квітами.

Карусель має зручний блок керування, виконаний у формі милої совушки. Звукові ефекти, що видаються совою, занесуть малюка у світ гармонії та спокою. А завдяки дзьобу, що світиться, кімната буде наповнена приємним світлом, яке віджене неприємні сновидіння.

У комплекті до каруселі йдуть 5 милих підвісок яскравих тварин з гримаючими елементами, гумовими кільцями-прорізувачами та петелькою на маківці. Вдень ці підвіски стануть повсякденними іграшками для вашого малюка, сприяючи його розвитку і покращуючи сприйняття кольорів, сенсорно-зорову координацію, образне і творче мислення.

Особливості каруселі включають колискові мелодії, що заколисують, приємне підсвічування і автоматичне обертання. Ви зможете бути впевнені, що ваш малюк оточений затишком та лагідною турботою.

Для вашої зручності в комплекті передбачена докладна інструкція зі збирання та функціонування каруселі. А для роботи мобіля знадобляться лише 3 батарейки типу "АА" 1.5V (не входять до комплекту).

Дитяча музична карусель HL 2018-43 R "Добрі сни" – це ідеальний спосіб подбати про сон та розвиток вашого малюка. Розмір упаковки: 39 см × 10 см × 28 см. Подаруйте йому це диво вже сьогодні!

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.