Карусель мобіль на ліжечко Добрі сни, звукові та світлові ефекти, 5 підвісок (HL 2018-46 R)


Модель: igs HL 2018-46 R
Наявність: На складі
748
Купити

Опис

Дитяча музична карусель HL 2018-46 R "Добрі сни" - ваш найкращий вибір для створення милої атмосфери та комфортного сну вашого малюка. Цей унікальний дитячий автомобіль для ліжка має ніжні колискові мелодії, які приглушено звучать, щоб заколисувати вашу дитину в казкові сни.

Керують каруселлю так само легко, як ніколи: блок керування виконаний у формі милої совушки, яка зачарує як батьків, так і малюків. Звукові ефекти м'яко внесуть вашого малюка у світ солодких мрій, а клювання, що світиться, створить приємне підсвічування в кімнаті, сприяючи неспокійному сну.

У комплекті з каруселлю поставляються п'ять чарівних підвісок яскравих тварин з гримаючими елементами, гумовими кільцями-прорізувачами та петелькою на маківці. Протягом дня підвіски-брязкальця перетворюються на захоплюючі іграшки, розвиваючи сприйняття кольорів і сенсорно-зорову координацію, а також стимулюючи образне і творче мислення малюка. Дрібні деталі іграшок забезпечують розвиток дрібної моторики рук.

Основні функції каруселі – колиски, що заколисують, мелодії, підсвічування, а також автоматичне обертання каруселі. Все це робить карусель HL 2018-46 R "Добрі сни" незамінним аксесуаром для спокійного та комфортного сну вашої дитини.

Складання та використання каруселі – процес простий та інтуїтивно зрозумілий, а докладна інструкція допоможе вам розібратися з налаштуваннями.

Не проґавте можливість купити цей музичний мобіль для дитячого ліжечка - доглядайте за комфортом вашого малюка з музичною каруселлю HL 2018-46 R "Добрі сни". Купуйте його прямо зараз і переконайтеся в його якості та функціональності!

Карусель працює від 3-х батарейок типу "АА" 1.5V, які не входять до комплекту.

Розмір упаковки становить 39 см 10 см 28 см.

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.