Карусель мобіль на ліжечко Добрі сни, звукові та світлові ефекти, 5 підвісок (HL 2018-47 R)


Модель: igs HL 2018-47 R
Наявність: На складі
733
Купити

Опис

Купити музичну карусель для ліжечка та дитячий мобіль з мелодійними колисковими легко та просто! Представляємо вам дитячу музичну карусель HL 2018-47 R "Добрі сни", яка стане чудовим вибором для вашого малюка.

Ця музична карусель володіє унікальними особливостями, серед яких - колискові мелодії, що заколисують, і автоматичне обертання каруселі. Ваша дитина буде насолоджуватися солодкими колисковими звуками, що допоможе йому легко засинати.

Спеціально розроблений блок управління у формі милої совушки додасть чаклунства в кімнату вашого малюка. Він відтворює приємні звукові ефекти, а дзьоб, що світиться, підсвітить кімнату і створить затишну атмосферу для сну.

Музична карусель також включає 5 милих підвісок з елементами, що гримлять, серед яких славні бджілки. Вдень підвіски можна використовувати як брязкальця, що збагатить ігровий процес вашої дитини.

Виріб виконаний із турботою про вашого малюка - різноманітність деталей мобіля допоможе покращити його сприйняття кольорів, сенсорно-зорову координацію і творче мислення. Дрібні деталі сприяють розвитку моторики рук.

Для вашої зручності музична карусель працює від 3-х батарейок типу «АА» 1.5V.

Розмір упаковки: 39 см × 10 см × 28 см

Зробіть правильний вибір для вашого малюка – придбайте музичну карусель прямо зараз!

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.