Карусель мобіль на ліжечко Добрі сни, звукові та світлові ефекти, 5 підвісок (HL 2018-48 R)


Модель: igs HL 2018-48 R
Наявність: На складі
748
Купити

Опис

Запрошуємо у світ солодких снів із дитячою музичною каруселлю HL 2018-48 R "Добрі сни"! Купуйте цей дивовижний дитячий мобіль для ліжка, щоб подарувати своєму малюкові незабутні моменти. Ніжні колискові звуки, створені каруселлю у формі милої сови, занурять вашу дитину в солодкий сон. А дзьоб сови, що світиться, не тільки підсвічуватиме кімнату, а й відганятиме всі неприємні сновидіння.

У наборі цього магічного мобіля ви знайдете п'ять милих підвісок з гримаючими елементами, гумовими кільцями-прорізувачами та петелькою на вершині. А протягом дня, підвіски-брязкальця можуть стати повсякденними іграшками для вашого малюка.

Дитяча музична карусель HL 2018-48 R має безліч функцій, які порадують як малюка, так і вас:

  • Можливість включення та вимикання;
  • Заколисують колискові мелодії, які заспокоюють вашу дитину;
  • Підсвічування, що створює м'яку та розслаблюючу атмосферу в кімнаті;
  • Автоматичне обертання каруселі, що приверне увагу та розважить малюка.

Крім того, різноманітність деталей мобіля допоможе покращити сприйняття кольорів, сенсорно-зорову координацію, образне і творче мислення. Приємні на дотик детальки також сприяють розвитку дрібної моторики рук вашого малюка.

Детальна інструкція зі збирання та функціонування каруселі передбачена в комплекті, що зробить використання цієї чудової іграшки максимально зручним для вас.

Не забувайте, що іграшка працює від 3 батарейок типу "АА" 1.5V (не входить в комплект). Розмір упаковки становить 39 см × 10 см × 28 см.

Не пропустіть можливість створити затишний світ сновидінь для вашого малюка! Купуйте мелодійний мобіль для немовляти - музичну карусель для немовляти прямо зараз і порадуйте свого малюка унікальним подарунком.

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.