Карусель мобіль на ліжечко, звук, світло, мелодії, на батарейках (SL 81017 A)


Модель: igs SL 81017 A
Наявність: На складі
635
Купити

Опис

Підібравши для вашого малюка найкращі колискові мелодії, ми представляємо музичну карусель на ліжечко – незамінний помічник у створенні спокійної атмосфери для солодких сновидінь. Захоплюючі підвіски з яскравими тваринами привернуть увагу маленького дослідника і подарують йому море радості. Ніжне обертання каруселі з мелодійними колисковими заспокоює та заколисує до м'якого сну.

Дитячий мобіль для ліжка володіє трьома режимами роботи: музичний супровід, що утихомирює, ніжне світлове оформлення і поєднання музики з підсвічуванням - вибирайте той, який підходить вашому малюку. Карусель виконана у яскравій кольоровій гамі, яка приверне увагу дитини та створить позитивний настрій.

Безпека вашого малюка – наш пріоритет. Музична карусель відповідає технічному регламенту безпеки іграшок. Мобіль надійно кріпиться на ліжечко, щоб ви могли бути впевнені у його стабільності.

Ми знаємо, що для вас важливе лише найкраще для вашого малюка. Тому музичний мобіль для дитячого ліжечка – це ідеальний вибір, щоб забезпечити комфорт та умиротворення вашому немовляти. Купуйте музичну карусель для немовляти прямо зараз і пориньте у світ приємних сновидінь та безтурботного дитинства!

Розмір упаковки: 39 см × 31 см × 12 см. Мобіль працює від трьох батарейок типу АА (у комплект не входять). Не проґавте можливість створити прекрасну атмосферу для вашої дитини – придбайте мелодійний мобіль для немовляти прямо зараз!

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.