Карусель музичний заводний механізм (D 066)


Модель: igs D 066
Наявність: Нет в наличии
541
Купити

Опис

Дитяча музична карусель на ліжечко: створіть чаклунство для вашого малюка!

Бажаєте, щоб перебування вашого немовля в ліжечку було набагато цікавішим і захоплюючим? Ми раді представити вам карусель на ліжечко D 066 - справжній ключ до казкового світу чаклунства для вашого малюка.

Наша музична карусель складається з кронштейна, заводного механізму, підвісу та 4 м'яких іграшок у вигляді милих тварин. Ваша дитина буде в захваті, спостерігаючи, як вони обертаються навколо своєї осі, створюючи чудовий видовищний ефект. Обертання іграшок супроводжується приємною музикою, яка дозволить вашому малюку розслабитися і швидше заснути. І як тільки шарманка зупиниться, маленький дослідник зможе самостійно завести механізм і насолоджуватися музикою та рухом знову та знову.

Карусель на ліжечко D 066 не тільки розважить вашого малюка, але й сприяє розвитку його візуальних та слухових навичок. М'які та яскраві іграшки привернуть його увагу, а мелодійна музика створить атмосферу умиротворення та комфорту.

Ще однією перевагою цієї каруселі є її простота використання. Кріпиться легко та надійно на більшість дитячих ліжечок. Компактні розміри упаковки роблять карусель зручною для транспортування та зберігання.

Не пропустіть можливість купити музичну карусель для немовляти та подарувати своїй дитині чарівне видовище та музичні радощі. Створіть чарівний світ для вашого малюка з нашою музичною каруселлю на ліжечко D066.

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.