Керамічний конструктор Вежа 420 деталей


Виробник: Країна замків та фортець
Модель: esk 70217
Наявність: На складі
342
Купити

Опис

Конструктор! За що можна шанувати конструктор? Досить дивне питання. Але кожній мамі знайома така ситуація: дитина пищить, кричить, бігає, стрибає! Голова йде обертом! Як вгамувати маленького розбійника чи розбійницю? І ось на допомогу мамі приходить конструктор. Багато цікавих і різних деталей, дитині цікаво, що з цього всього вийде і він відразу спробує що-небудь з'єднати. І саме в цей момент станеться диво – мама почує тишу! Ось за що можна поважати конструктор.
       Звичайно, ми жартуємо, але наш інтернет-магазин провів неабияку роботу у підборі найпопулярніших конструкторів.
      Одна з найголовніших переваг конструкторів, на наш погляд, це можливість відволікти дитину від гаджетів. Дати йому можливість зробити щось своїми руками у реальному, а не у віртуальному світі.
      Особливе місце серед різноманітності конструкторів займають керамічні конструктори. Це дуже цікавий, пізнавальний та корисний вид гри. Конструктор складається з натуральних матеріалів – справжньої мініатюрної цегли з обпаленої глини. Отже, гра повністю безпечна для дітей.
       Представляємо Вам набір «Вежа» із серії конструкторів "Старе місто" українського виробника "Країна замків та фортець". Цей набір неодмінно викликає захоплення у будь-якої дитини та дорослого, дасть можливість реалізувати як точний макет за пропонованою схемою, так і будь-яку іншу свою будівельну фантазію! Адже після складання виріб можна буде розібрати, для цього потрібно лише завантажити склеєну цеглу у воду на якийсь час, після чого змити залишки клею і висушити. І ось конструктор знову готовий брати участь у здійсненні Ваших ідей.
    Склеюються цеглини між собою клеєм, що входить до комплекту. Для затвердіння готової конструкції потрібно залишити її на дві-три години.
    Такий вид конструкторів рекомендований для дітей віком від п'яти років, під наглядом дорослих.
Додаткова інформація:Кількість деталей: 420 цеглинокРекомендований вік: 5-99 роківРозмір: 70x70x160 мм.Вага, кг: 0,8Країна-виробник: УкраїнаТоргова марка: Країна замків та фортець
© IQgra, 2016

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 5-99
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, фантазия, пространственное мышление, исторические и архитектурные познания