Книга для малюків 4FUN Game Club малювання водою, пензлик (25523)


Виробник: Fun Game
Модель: igs 25523
Наявність: На складі
87
Купити

Опис

Бажаєте, щоб ваші малюки отримали незабутнє творче враження і при цьому не забруднили одяг? Тоді нова книжечка від "4FUN Game Club" – ідеальне рішення для них! Наші м'які сторінки створять цікавий сюрприз, коли пензлик, наповнений водою, торкнеться білого силуету. Малюнок моментально оживе, загравши яскравими фарбами!
Ваша дитина із задоволенням розфарбовуватиме сторінки цієї книжечки з тематикою "Транспорт". А ви можете не турбуватися про чистоту навколо, адже такий вид малювання абсолютно не забруднює одяг. Книга складається з 4 аркушів (8 сторінок) і може бути багаторазово використана, щоб малюк міг насолоджуватися творчістю знову і знову.
Для вашої зручності ми пропонуємо книжечку в комплекті з пензликом. Крім того, вона оснащена пищалкою, щоб створити ще більше веселощів та захоплення для вашої дитини.
Габарити книжечки: довжина – 14 см, ширина – 1.5 см, висота – 12.5 см. Розмір упаковки становить 31 см × 1.5 см × 20 см.
Дозвольте вашим малюкам поринути у світ фарб та уяви з цією дивовижною книжечкою від "4FUN Game Club"! Замовте її прямо зараз і подаруйте своїм дітям незабутні моменти творчості та веселощів.

Характеристики

Вік
Вік 3+