Після трьох вже пізно. Масару Ібука - IQ 01


Виробник: IQгра
Модель: IQ 01
Наявність: На складі
69
Купити

Опис

Книга повністю перероблена, завдяки чому виправлено багато помилок. Про що книга? Пан Масару Ібука, автор цієї захоплюючої і, без сумніву, дивно доброї книги, вважає, що навіть найменші дітки можуть навчитися чому завгодно. Він розмірковує про величезний вплив на новонароджених навколишнього середовища і пропонує прості і зрозумілі для всіх прийоми навчання, які сприяють ранньому розвитку дитини. На його думку, те, що дорослі освоюють з великими труднощами, діти вивчають граючи. І найголовніше в цьому процесі - вчасно ввести новий досвід. Але тільки той, хто поруч з дитиною день у день, може розпізнати це "вчасно".

Книга адресована всім! Мамам і татам, бабусям і дідусям, в загальному всім тим, кому не байдужа доля своїх діток і хто хоче відкрити перед ними нові чудові можливості.

Трохи про автора: Масару Ібука (яп. 井深 大 Ібука Масару, 11 квітня 1908 році, Нікко, Японія - 19 січень 1997, Токіо, Японія) - японський інженер і підприємець, один із засновників корпорації Sony, творець новаторських концепцій по вихованню та навчанню дітей раннього віку, автор широко відомої книги з раннього розвитку дітей «Після трьох уже пізно». Народився 11 квітня 1908 року в префектурі Тотігі в родині інженера. У 1933 році закінчив електротехнічний факультет Університету Васеда (однокурсники прозвали його «генієм-винахідником»), дипломна робота отримала приз на Паризькій виставці. У 1946 році Ібука і Акіо Моріта спільно заснували корпорацію Sony, яка спочатку називалася «Токійської телекомунікаційної інженерної корпорацією».