Книга Пазл Фігури від 1 року


Виробник: Вундеркінд з пелюшок
Модель: WK 2100064095436
Наявність: Нет в наличии
115
Купити

Опис

Геометричні фігури та об'ємні тіла оточують вашого малюка і повторюються у різних об'єктах.Навчіть дитину розрізняти фігури та знаходити аналогію в навколишніх предметах Посібник призначений для дітей віком від 1 до 5 років.Розмір книги-пазла 22,5см х12см.Матеріал: ламінований картонКнигу-пазл «Фігури» можна використовувати для таких ігор:
1. Запропонуйте дитині розглянути картинки та озвучити, що на них представлено. Якщо ці предмети є у вас вдома, попросіть показати їх, наприклад, м'яч або круглий циферблат годинника (важливо, щоб предмет точно відповідав формі на малюнку).
2. Після того, як малюк запам'ятав 2-4 фігури, скажіть йому, що налетів страшний вітер і переплутав вам усі картки (при цьому ви повинні емоційно дмухати на картки і швидко їх перемішувати руками). Після того, як «вітер стихне і полетить», попросіть вашого малюка допомогти вам навести лад і скласти, наприклад, кулю і предмет, який йому відповідає, паралелепіпед і предмет, який йому відповідає і т.д. Якщо у дитини не виходить, то виберіть фігуру, що вас цікавить (одну картку з 3-х блоків) і скажіть, що потрібно знайти, наприклад, її закінчення або другу схожу частину.
3. Вирушайте разом з малюком у захоплюючу подорож по будинку або, навіть, вийдіть на вулицю, на пошуки подібних фігур в навколишньому просторі... Таким чином, ви можете не тільки опрацювати отримані знання, але й допомогти дитині включити уяву.
Ці ігри дуже цікаві для дітей, викликають у них масу усмішок і захоплення, розвивають логіку, увагу, пам'ять, уяву.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 1;2;3;4;5;6