Книга-розмальовка з фломастерами Crayola Color Wonder Холодне серце - ves 75-2401


Виробник: Crayola
Модель: ves 75-2401
Наявність: Нет в наличии
409
Купити

Опис

    Для розвитку творчих здібностей дитини може бути придбана книга-розмальовка з фломастерами Crayola Холодне серце (75-2401), присвячена героям відомого однойменного мультиплікаційного фільму. На сторінках альбому дитина зустріне принцес Анну і Ельзу, а також всіх їх друзів. Розфарбовуючи контурні малюнки, дитина сама зможе вибрати колір і оформлення для кожного з героїв мульт-історії, а допоможуть йому в цьому спеціальні фломастери серії Color Wonder. Дана фірмова технологія має на увазі можливість малювання виключно на спеціальних поверхнях, наявних в книзі-розмальовці, пропонованої дитині.

У наборі є розфарбування на 18 аркушів, виконана у відповідній тематиці, а також 5 особливих фломастерів, сліди яких залишаються на використовуваних аркушах для розфарбовування. Зверніть увагу, подібними маркерами не можна зіпсувати шпалери, стіни, одяг і навіть руки. Вони залишають лінії тільки на аркушах, спеціально підготовлених для цього і присутніх в наборі. Тепер дитина зможе швидко розфарбувати картинку, використовуючи відповідні кольори. Це дозволить навчити її більшого терпіння і посидючості, вона зможе акуратно промальовувати невеликі елементи зображення, що позитивно позначиться на її художніх здібностях.

Зроблено в: США

Розвиток і вивчення: вивчення кольорів, розвиток уяви, розвиток дрібної моторики, розвиток спостережливості, розвиток фантазії

Розмір упаковки: 22.8х1х30 см

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються фантазія, дрібна моторика, творчі здібності