Комплексні заняття у підготовчій групі дитячого садка. Методика Воскобовича - vos_089


Виробник: Розвиваючі ігри Воскобовіча
Модель: vos_089
Наявність: На складі
289
Купити

Опис

    Заняття у підготовчій групі Бондаренко Т. М. – методичний посібник для вихователів, методистів та психологів. Ця книга допомагає співробітникам дитячого садка грамотно вибудувати програму занять із дітьми старшого дошкільного віку.


     У посібнику представлено перспективне планування щодо блоків: навчання грамоти, розвиток мови, ознайомлення з творами художньої літератури, екологічне виховання, математика, художньо-творча діяльність

Заняття у підготовчій групі Бондаренко Т. М., особливості:
Будь-яке навчання дошкільнят є результативним у тому випадку, якщо воно здійснюється у грі. Адже це основний вид діяльності дитини віком від 6-7 років. Саме цим керуються автори цього посібника.Усі завдання мають захоплюючий характер, їх легко пропонувати дітям підготовчої групи дитячого садка. Подані конспекти можна взяти за основу програми вихователя та збагачувати їх додатковими вправами залежно від рівня розвитку дітей.Заняття допомагають дітям приймати та утримувати зорову та слухову інструкцію. Це дуже важливо для майбутніх першокласників! Цікаві вправи сприяють розвитку пам'яті, сприйняття та мислення дошкільнят. За допомогою захоплюючих ігор та розмов формується естетичний смак дитини, розширюється її кругозір.      Нехай діти готуються до важливого етапу у своєму житті – навчанні у школі – з цікавими заняттями у підготовчій групі Бондаренко Т.М.!
Параметри товару: м'яка обкладинка, 665 сторінки.Вік: 5-7 роківЯкості, що розвиваються: методичні посібники, навчання математики та логіки, розвиток мови, творчі здібностіМатеріал: папір

       Купити книгу Комплексні заняття у підготовчій групі дитячого садка. Методика Воскобовича Ви можете в нашому інтернет магазині іграшок "IQgra", що розвивають, просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 5;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика рук, совершенствование речи, мышление, внимание, память, воображение